Köpvillkor

Kundservice och adress

Du når oss enklast via info@arcticdesignhouse.se, även 070-622 15 42 för brådskande frågor(sms).

Arctic Design House i Kiruna AB, Marknadsvägen 15B (Gårdshuset), 981 91 Jukkasjärvi.

 

PRISER OCH BETALNING

Varje vara anges med pris inklusive moms. I kundvagnen kan du se det totala priset inklusive avgifter, moms, frakt och betalning. Betalningsvillkor finns angiven i kundvagnen beroende på valt betalningssätt.

Fraktvillkor finns angiven i kundvagnen beroende på valt fraktsätt.

ÅNGERRÄTT

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller enligt distansavtalslagen under 14 dagar. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tar emot varan. Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

Om avtalet gäller en specialtillverkad vara – eller en vara som fått en tydlig personlig prägel ex. gravyr, gäller ångerrätt bara så länge varan inte hunnit tillverkas.

Du har inte ångerrätt om:

Tillverkning av en produkt med personliga önskemål, mått eller annan unik prägel har startat. Felbeställning vad avser storlekar/mått m.m. av en beställningsprodukt är beställarens ansvar och ångerrätt gäller ej.

Returer

Köparen står för kostnad av eventuell returfrakt OM produkten inte haft fel som orsakats av tillverkaren/leverantören(Arctic Design House). Med i din försändelse ser vi att du skickar med information om ditt namn, ordernummer och varför du returnerar varan. Paketet ska skickas till:

Arctic Design House i Kiruna AB, Myntvägen 8, 981 91 Jukkasjärvi. 

Kontakta alltid oss innan retur görs till info@arcticdesignhouse.se

När vi har återfått produkten och godkänt dess skick återbetalar vi dig inom 14 dagar, oavsett vilket betalsätt du använt. (vi tar kontakt med dig vad gäller återbetalningsalternativ)

LEVERANSER

Leveranstiden är för närvarande 5-6 dagar för produkter som finns i lager. Specialbeställda produkter med unika önskemål, och produkter där det i produktinformationen står att det är en beställningsvara avviker i leveranstid.

Fraktsätt 

Vi skickar våra paket med Postnord, men även med DHL för större/tyngre försändelser. Frakten inom Sverige är 69:- och 120:- till utlandet.

För frågor kontakta oss på info@arcticdesignhouse.se

Ej uthämtade paket

Har du valt postförskott som fraktsätt finns dina varor kvar på posten i fyra veckor. Ej hämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte hämtas ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för frakt, returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, vilket för närvarande är 150:-.